Americká značka Skechers a světově známý belgický umělec VEXX představují spolupráci, která překračuje hranice módy a umění. Skechers Artist Serie, třetí řada obuvnické kolekce značky Skechers, je nový společný počin značky Skechers a umělce VEXXe. Představte si, že se vaše tenisky promění v pohyblivé umění, anebo že svou chůzí roztančíte ulici – takto by se dala fúze umění a módy popsat. Spolupráce je oslavou kreativity v každém kroku!

Už v následujících dnech uvidíte ve vybraných maloobchodních prodejnách Skechers, nebo na Skechers.cz, revoluční kolekci obuvi a oblečení, která nese rukopis VEXXe. Přidejte do svého botníku kousek, který každému vašemu kroku dodá trochu uměleckého flairu…

Po úspěšných dvou sezonách s umělci jako James Goldcrown, Jen Stark a Ricardo Cavolo, přichází třetí umělecké pojetí módy značky Skechers a prim v ní hrají VEXXovy charakteristické „čmáranice”, které jsou plné živých barev a hravých obrazů.

VEXX známý svými živými, hravými a komplexními díly, která se pohybují na pomezí street artu a tradiční ilustrace, přináší svěží závan kreativity až k vašim nohám se značkou Skechers. Boty a oblečení mu posloužili jako plátno pro jeho uměleckou vizi. Inspirací mu při tvorbě byly jeho oblíbené kreslené seriály z dětství, historie umění a popkultura. Vytvořil barevné konfigurace postav a ikonické „čmáranice“, které jsou plné barev a abstraktních prvků. Ve svých návrzích dokonale spojuje fantazijní motivy se současností. Jeho díla se objevila v prominentních muzeích v Evropě, Spojených státech a Asii. VEXXův talent a jedinečné umění ho učinilo jedním z nejuznávanějších umělců na sociálních médiích s 2,9 miliony odběratelů na YouTube a více než 700 tisíci sledujícími na Instagramu z celého světa. Zde si můžete prohlédnout VEXXe v akci při tvorbě jeho nejnovějších děl!

KOLEKCE: SKECHERS ARTIST SERIE

Skechers x Vexx | Uno – Color Doodle

Dostupné v dámských I pánských velikostech

Módní tenisky Skechers Uno – Color Doodle jsou inspirovány přímo umělcovým designérským procesem a vynikají svým syntetickým svrškem z materiálu durabuck, ozdobeným charakteristickými „čmáranicemi“ od VEXXe. S vložkou Skechers Air-Cooled Memory Foam® a viditelnou mezipodešví Skech-Air® s vzduchovým odpružením zajišťují maximální pohodlí. Tento unisexový model je opravdovým uměleckým dílem v oblasti obuvi, který přináší nejen pohodlí, ale i jedinečný styl.Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je obrazek-36.png.

Skechers x Vexx | Uno – Process Sketch

Dostupné v dámských I pánských velikostech

Módní tenisky Skechers Uno – Process Sketch čerpající inspiraci z umělcových hrubých skic, se pyšní syntetickým svrškem z durabucku, zdobeným typickými „čmáranicemi“ od VEXXe. Vybavené stélkou Skechers Air-Cooled Memory Foam® a viditelnou mezipodešví Skech-Air® s inovativním vzduchovým odpružením, jsou zárukou pohodlí a stylového vzhledu.

Skechers x Vexx | Koopa Court – Volley Vexx Doodle

Módní tenisky Skechers Koopa Court – Volley Vexx Doodle mají kožený a duralový svršek s charakteristickými živými „čmáranicemi“ a polstrovanou stélkou Skechers Air-Cooled Memory Foam®.

Skechers x Vexx | Koopa Court – Volley Vexx Gasp

Módní tenisky Skechers Koopa Court – Volley Vexx Gasp mají kožený a duralový svršek s charakteristickými „čmáranicemi“ v černobílém motivu a polstrovanou stélkou Skechers Air-Cooled Memory Foam®.

Skechers x Vexx | Koopa Court – Vexx Volley High

Unisex pár v pánských velikostech

.

Módní tenisky Skechers Koopa Court – Vexx Volley High, vyvedené ve vysokém stylu, se prezentují kombinací koženého a duralového svršku, zdobeného charakteristickými „čmáranicemi“ od VEXXe. Tento model v trendovém vysokém provedení je doplněn pohodlnou polstrovanou stélkou Skechers Air-Cooled Memory Foam®, což z nich činí ideální volbu pro ty, kdo hledají spojení módy a komfortu.

MUST-HAVE

Noste umění nejen na srdci, ale i na sobě. Nejnovější kousky, mikina a trička, jsou novinkou v nabídce oblečení Skechers.  Jde o must-have modely každého sběratele, které navíc skvěle ladí s obuví z téže kolekce. Svoji sestavu můžete dokonale doplnit baseballovou čepicí z kolekce Skechers x VEXX.

Unisex v pánské velikosti

VEXX: Dragon Hoodie, originální mikina s malbou od VEXXe. Jeho charakteristická kresba draka v živých barvách černou mikinu s dlouhými rukávy zcela rozsvítí. Mikina je vybavena klokaní kapsou a žebrovanými lemy, což jí dodává moderní vzhled.

Objevte v sobě novou osobnost s tričkem VEXX: Furry Face Tee. Tričko je vyrobené z čistě organické bavlny, je dostupné ve variantách klasické bílé nebo černé. Jeho design spočívá v minimalistickém provedení s krátkými rukávy a elegantním kulatým žebrovaným výstřihem, který podtrhne váš styl. Na přední straně trička každý pohled upoutá nezaměnitelná grafika „Furry Face doodle“, dílo umělce VEXXe, která přidává na originalitě a vytváří jedinečný vizuální prvek. Tento kousek není jen módním vyjádřením, ale zároveň promlouvá k vaší kreativitě a individualitě.

Spojení umění se sportovní elegancí stoprocentně definuje baseballová čepice Furry Face Baseball Cap. Je zdobena vyšívanou nášivkou s grafickým motivem „Furry Face doodle“ od VEXXe, což čepici proměňuje v ojedinělý módní doplněk. Navíc je vybavena nastavitelným páskem z umělé kůže na zadní straně, díky kterému lze čepici přizpůsobit pro pohodlné nošení. Tato čepice je především praktickým doplňkem pro slunné dny, ale zároveň s ní dokážete oživit jakýkoli váš outfit!