Envy Therapy věří v sílu vědeckých poznatků, které přinášejí viditelné výsledky a neustále pracuje na vývoji inovativních receptur. Jejich cílem není produkovat nové a nové produkty podle krátkodobých trendů, ale nabízet zákazníkům to nejlepší, co dovoluje současná věda a technologie. Představuje proto inovované receptury sér, které obohatili o patentované látky
poslední generace. K dostání na envytherapy.com, douglas.cz a parfumériích Douglas.


Antiaging Face Serum
Kolagen zlepšuje biomechanické vlastnosti kůže, funkci kožní bariéry a je účinným pomocníkem při hydrataci pokožky. Přidala se lipozomální aktivní složka z kmenových buněk z jablka, neboť podporuje vitalitu a dlouhověkost kmenových buněk pokožky a prebiotický polysacharid, který zpomaluje předčasné známky stárnutí.
Cena: 2 330 Kč


Brightening Face Serum

Rozjasňující sérum obsahuje patentovaný komplex šesti rozjasňujících složek, které navzájem spolupracují. Změkčuje povrch pokožky a odstraňuje odumřelé kožní buňky, vyhlazuje nerovnoměrnou texturu a normalizuje proces odlupování kožních buněk. Komplex byl dále obohacen o extrakt z ovoce, který pokožku rozjasňuje a zesvětluje.
Cena: 2 085 Kč


Clearing Face Serum

Patentovaná složka založená na aromatické pryskyřici stahuje rozšířené póry, zjemňuje pleť a redukuje nedokonalosti. Přidána byla koncentrovaná složka pro zklidnění citlivé, podrážděné a zanícené pokožky a multifunkční aktivní látka, která vyrovnává mastnou, aknózní a problematickou pleť. Zmírňuje nedokonalosti pleti, vyrážky a zarudnutí.
Cena: 1 595 Kč


Hydrating Face Serum

Hydratační sérum obsahuje postbiotické fermenty laktobacilů, které podporují imunitu pokožky a zachovávají rovnováhu a rozmanitost kožní mikroflóry. Tři patentované složky posilují integritu epidermální bariéry, zachovávají její vyváženou mikroflóru, mají uklidňující účinek, bojují proti zarudnutí a podráždění pokožky, účinně ji hydratují a zároveň zjemňují.
Cena: 1 840 Kč