Zpěvačka Anna Julie Slováčková bývá častým hostem aktivit kolem soutěže Muž roku, který před 25 lety založil David Novotný. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se zpěvačka přišla podívat na první kolo castingů Muž roku 2024 na Střeleckém ostrově.

Dlužno dodat, že Anna žádného fešáka nehledá, svého sympaťáka má doma a Anička si nedovede představit, že by šel do soutěže mužské krásy a sympatií.  „Můj kluk je pro mě muž roku. A já bych asi nebyla nadšená z toho, kdyby se do takovéto soutěže chystal. Leda by si z toho šel udělat legraci, potom bych ho naprosto podporovala a zasmála se s ním,“ uvedla Anna Julie Slováčková.

Přesto soutěž Muž roku vede v patrnosti. „Já hlavně podporuji ředitele soutěže Davida Novotného, kterého si vážím a spolupracujeme spolu i na jiných projektech. O mně je všeobecně známo, že mužské či ženské soutěže tohoto typu nepodporuji. Myslím, že nejde posoudit člověka podle toho, jak vypadá nebo jak se jeden večer chová. Ale kdybych seděla v porotě a vybírala, zeptala bych se adepta na to, co ho činí opravdu šťastným, a chtěla bych znát pravdivou odpověď. Myslím, že ke štěstí stačí fakt maličkosti.“

Anna Julie Slováčková

Annu Julii Slováčkovou mimo jiné činí šťastnou muzika a její kapela. S tou chystají letní singl, mají před sebou letní koncerty a festivaly. Zpěvačka se také těší na Velikonoce, které tradičně stráví na chalupě. „Budu s bráchou, rodinou a s přítelem na chalupě. Je krásné, když se odpoledne sejde vesnice, většinou už trochu ovíněná, nikdo si na nic nehraje, ňuňáme tam všechna ta miminka, jak lidská, tak zvířecí a je nám dobře. Těším se na to víc, než na Vánoce. Doufám, že na mne hodovníci čekají a dostanu na zadek jarními proutky, ať jsem zdravá,“ těší se Anna Julie Slováčková.

Soutěž mužské krásy a sympatií letos slaví 25 let trvání. Finálovým kláním prošlo opravdu hodně mladých mužů. Z některých jsou TOP modelové, úspěšní účastníci světových soutěží, většina si ze soutěže odnesla „jen“ novou životní zkušenost. A to není málo! „Letos se přihlásilo nebývalé množství mladých mužů. Nezávidím porotě, protože každý z chlapů je něčím jedinečný a vybrat finálovou dvanáctku není jednoduché,“ uvedl ředitel soutěže David Novotný a pozval mladé muže na druhé kolo castingu, které se koná 20. dubna 2024 na pražském Střeleckém ostrově.