Britská značka Medik8 uvedla prostřednictvím společnosti Anna Brandejs dlouho očekávanou novinku. Hluboce hydratační krém pro denní i noční péči Total Moisture Daily Facial Cream. Hydratuje vššechny vrstvy kůže, posiluje fungování kožžní bariééry a podporuje zdravý mikrobiom pleti. Zároveň se jedná o první produkt v portfoliu Medik8 se zcela recyklovatelnou nádobkou a zároveň lze do obalu dokupovat recyklovatelné náplně.


Ne náhodou tak uvedení této novinky proběhlo koncem dubna v prostorách vegetariánského bistra Green Table, jehož hlavním jmenovatelem je udržitelnost.

Akce se zúčastnila i ambasadorka značky Gabriela Partyšová, která akci moderovala, a dále Iveta Lutovská, Barbora Mudrová, Aneta Vignerová, Nikol Moravcová a další. Zajímavostí byl krátký workshop lektorky facejógy, Simony Rydlové.


Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream
Jde o lehký hydratační krém pro ranní i večerní péči. Vyživuje pleť a zanechává ji jemnou, vyhlazenou a hloubkově hydratovanou. Podle spotřebitelské studie uvedlo 96 % účastníků o krému, že má pečující texturu a pokožce dodává zdravý jas, aniž by ji mastil nebo zanechával na pleti mastný pocit. Pleť je okamžitě hydratovaná a vypnutá díky optimalizovaneému poměru multimolekulaární kyseliny hyaluronové a ceramidů. Beěhem 1 hodiny po aplikaci se zlepšuje zdraví pleti díky obsahu jedinečného prebiotickéého peptidu, který podporuje kožní bariéru.
Je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé, mastné a velmi suché či dehydratované. Nekomedogenní složení a lehká textura zajištuje perfektní vstřebání do pleti. Ponořte se do hluboké hydratace a podpořte zdraví své kozžní bariéry.

Medik8


Aktivní látky pro pružnou, hydratovanou pleť

Prebiotické Peptidy:
Napomáhají zachovat rovnováhu kožního mikrobiomu a obnovují a posilují kožní bariéru. Díky tomu stimulují vlastní vnitřní obranu pleti před dehydratací a poškozením vnějšími stresory.


Multi-molekulární kyselina hyaluronová:
Kyselina hyaluronová má schopnost přitahovat a zadržovat v sobě vodu – více než tisícinásobek své vlastní
váhy. Napomáhá hydrataci horní vrstev kůže tím, že k nim přitahuje vláhu ze spodních vrstev. Pleť tak zanechává pružnou a viditelně hydratovanou a vyživenou.


Ceramidy & lipidy:
Ceramidy, skvalan a vitamín E se přirozeně vyskytují v kožní bariéře. Tím, že napodobují její přirozené fungování, posilují ji a celkově obnovují pleť. Díky tomu také minimalizují její vysychání.


Myslí na přírodu

TOTAL MOISTURE DAILY FACIAL CREAM přináší na trh první plně recyklovatelnou nádobku Medik8 a recyklovatelné náplně. Plastové prvky obalu jsou vyrobeny z 30 % recyklovaného materiálu a celý produkt je recyklovatelný (všechny materiály vnější skleněné nádoby, vnitřní nádoby a víčka jsou recyklovatelné). Při koupi náhradní náplně je spotřebováno o 94 % méně obalů než při koupi nového balení a můžete ušetřit téměř 1 kg obalů/rok (při spotřebě 6 náplní za rok).

K dostání na www.annabrandejs.cz za cenu 1 360 Kč a náhradní náplň za 1 210 Kč.