Nejnovější kolekce značky Reebok v CCC je lahůdkou pro fanoušky sportovního stylu. CCC jako jeden z největších distributorů značky Reebok v Evropě nabízí nejširší výběr produktů této kultovní značky.

Nabídka zahrnuje nadčasové a trendy modely tenisek, ale také praktické ledvinky, batohy a kufry. CCC se v tomto roce partnersky provázalo se značkou Reebok. Na základě této spolupráce jsou v nabídce vlastní modely tašek a do budoucna se nabídka rozšíří také o vlastní modely bot. Díky úzké kooperaci obou značek jsou pro vás v CCC připraveny speciální ceny produktů Reebok.

Rozmanitá kolekce značky Reebok v CCC je kombinací klasiky a moderního stylu. Najdete zde dlouhodobě populární nadčasové modely, jako je například Reebok COURT. Tyto tenké bílé tenisky na ploché podrážce s prošíváním ve vintage designu jsou jedním z nejoblíbenějších modelů značky Reebok.

Příznivce obuvi se sportovnějším, dynamičtějším vzhledem zaujmou modely JOGGER a RIDER. Ty jsou inspirovány běžeckou obuví, mají uhlazený tvar a kontrastní loga. O něco objemnější model BASKET vzdává hold basketbalu, s nímž je značka silně spojena.

Pohodlné batohy, praktické ledvinky a sportovní tašky jsou skvělým doplňkem běžných každodenních outfitů. V kolekci značky Reebok v CCC najdete klasické evergreeny. Černou a bílou, dominující v kolekci obuvi, rozjasňují živé barvy u výběru batohů. Kromě modré a teplé hnědé je zde také módní stříbrná a peach fuzz, jemná broskvová, která je barvou roku 2024.

Nezapomeňte si prohlédnout nabídku kufrů Reebok. Najdete v ní příruční kufry i větší modely pro cestování na dlouhé vzdálenosti. Nyní můžete také využít 20% slevu na jeden vybraný výrobek z kategorie tašek, batohů a kufrů, a to při nákupu obuvi. Nabídka platí do odvolání nebo do vyprodání zásob.

Kampaň k této kolekci CCC kombinuje trendy, životní styl a sport, tedy tři prvky, které reprezentují značku Reebok. Světoznámé modelky Zeldu Smyth a Noa Indigo Blaaker doprovodil oblíbený polský model Dominik Sadoch.

Nová kolekce značky Reebok je k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.cz/Reebok.

Instagram: @cccshoesbags #CCCxReebok #Reebok #cccshoesbags