Maminka je naším průvodcem životem, naše spojení s minulostí i most do budoucnosti. Je symbolem síly, lásky a odvahy, které nás inspirují k vlastnímu seberealizaci. Proto ji v tento den udělejte radost a obdarujte ji.

Pro krásu a vitalitu:
Revitalon vlasové sérum je přípravek s vysokou koncentrací účinných látek určených pro slabé, poškozené a vypadávající vlasy. Obsahuje kofein, keratin, ceramidy, vitaminy a aminokyseliny jež podporují růst vlasů.Cena: 250 Kč,www.revitalon.cz

Maxi Vita Beauty Kolagen
Intenzivní kúra pro hloubkovou výživu vaší pleti obsahuje vysokou dávku bioaktivního mořského kolagenu COLLAGEN HM. Kolagen je látka tělu vlastní, která se vyskytuje téměř ve všech tkáních.
Cena: 291 Kč, www.nasevitaminy.cz

Kapsle pro krásu Elastin N-Medical
Elastin N-Medical kapsle, to je originální a jediný hydrolyzovaný bio-elastin pro komfortní užívání. Elastin je velmi důležitá bílkovina, jejímž hlavním úkolem je zajišťovat pružnost, tedy elasticitu. Nachází se v kůži, cévách, plicích, šlachách a dalších orgánech.Každá tobolka obsahuje 200 mg hydrolyzovaného bio-elastinu a 300 mg přírodního vitaminu C, získávaného šetrnou metodou ze šípků.
Cena: 1.450 Kč, www.n-medical.cz

s2.jpg

Vůně, které potěší:


Replay Source of life

Inspirovaná majestátní krásou řek na Zemi. Osvěžující vodní tóny utvářejí čistou a výrazně svěží vůni, jež v sobě ukrývá esenci nespoutaných říčních proudů. Probouzí smysly a vyvolává radostné pocity.



Cena: 660 Kč

Christina Aguilera Xtina


Nová vůně inspirovaná Christininou vášní a charismatem. Christina Aguilera Xtina je dynamickou, květinově dřevitou vůní s nádechem svěžího ovoce určenou energické a progresivní dívce či ženě, která touží vykouzlit kolem sebe úchvatně svůdný, květinový závoj.

Cena: 799 Kč

Esprit FEEL GOOD


Esprit FEEL GOOD 
hned v úvodu ohromí vaše smysly povzbuzující směsí šťavnaté hrušky, svěžího jablka a sicilského citronu. Srdce vůně vyvolává pocity radosti ze života – tvoří jej sametové tóny fialky ve spojení s elegantním jasmínem a zelenými doteky konvalinky. Závěr vyzařuje smyslnost díky kombinaci hřejivého cedrového dřeva, tajemných nádechů ambry a jedinečně svůdných tónů pižma, jež půvabně zakončují celou kompozici.