Recepty
Nejlepší šunka na světě? Jamón! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 29 Červenec 2021 06:00

Jamón – španělská šunka patří k nejdražším a nejlepším na světě

Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou degustací, stejně jako u vína, které by k této lahůdce nemělo nikdy chybět. Jak se tedy zorientovat v jednotlivých jamónech tak, abyste si vybrali ten pravý pro vás?

Aktualizováno Čtvrtek, 29 Červenec 2021 06:08
Celý článek...
 
Kakao – super potravina no. 1 PDF Tisk Email
Čtvrtek, 15 Červenec 2021 06:38

alt

Theobroma – nápoj bohů nebo chcete-li božský nápoj. Latinský název pro kakao, jež je top super potravinou, kterou znají lidé po celém světě. Málo kdo však už ví, proč je kakao tak vzácnou super potravinou. Obsahuje totiž téměř všechny látky, které jsou důležité pro lidský organismus. Obsahuje řadu důležitých minerálů jako je draslík, vápník, hořčík, železo nebo zinek.  Takže pouhými 3 lžícemi kakaa denně si člověk zajistí potřebnou denní dávku minerálů.

Aktualizováno Pátek, 16 Červenec 2021 04:50
Celý článek...
 
Kuskus – zdravá těstovina PDF Tisk Email
Neděle, 11 Červenec 2021 18:53
alt

Je to tak, kuskus je skutečně těstovina. Sice netradiční, zato nad ostatními těstovinami vyniká svými nutričními hodnotami, způsobem přípravy a využitím v kuchyni.

Aktualizováno Neděle, 11 Červenec 2021 20:58
Celý článek...
 
Léto v kuchyni se značkou TEFAL PDF Tisk Email
Sobota, 10 Červenec 2021 06:23

TEFAL Optigrill Elite GC750D30 9

Léto a prázdniny jsou jako stvořené pro venkovní zábavu s přáteli a rodinou u dobrého jídla. Sezóna grilování je v plném proudu a z každé zahrady či balkonu se začíná šířit omamná vůně grilovaného masa nebo zeleniny. Pojďme se podívat, co všechno můžeme grilovat a jak připravit dokonalou zahradní party plnou chutí a vůní.

Aktualizováno Neděle, 11 Červenec 2021 20:47
Celý článek...
 
Připravte si geniální nakládané okurky PDF Tisk Email
Úterý, 06 Červenec 2021 11:23

alt

Možná si vzpomenete, jak jste s rodiči nebo prarodiči nakládali v dětství okurky. Protože si stále více v jídle potrpíme „na domácí“, proč se nezkusit k tradici přípravy domácích sterilovaných okurek vrátit? Co k tomu všechno potřebujete? Je třeba zohledňovat druh okurek? A jak si připravíte dokonalý nálev, který dodává oblíbené zelenině typickou sladkokyselou chuť?

Aktualizováno Čtvrtek, 08 Červenec 2021 06:47
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 60

Reklama

Banner