Čtvrtek, 12 Leden 2023 12:56 |

Ať už se přidáte k únorovým abstinentům, nebo ne, jisté je jedno – v případě alkoholu vždy platilo, platí a bude platit, že méně je více! Co k tomu říkají odborníci AquaLife Institutu?
|
Aktualizováno Pátek, 13 Leden 2023 09:12 |
Celý článek...
|
|
Sobota, 07 Leden 2023 16:27 |
Češi a Slováci si letos připomínají 30. výročí vytvoření samostatných států. Sládci z Plzeňského Prazdroje a Pivovaru Matuška při této příležitosti uvařili speciál „MY“. Výroční ležák uvařený z českého chmele a slovenského ječmene připomíná dlouholeté přátelství a spojenectví obou národů, které přetrvalo i 30 let od rozdělení společného státu. „MY“ bude během ledna na čepu více než tisícovky hospod a restaurací po celém Česku a Slovensku.
|
Aktualizováno Úterý, 10 Leden 2023 07:38 |
Celý článek...
|
Úterý, 27 Prosinec 2022 05:20 |

Zatímco v létě dáváme přednost studeným nebo dokonce ledovým nápojům, v zimě by nás něco takového ani nenapadlo. Pokud zrovna nepijeme vodu nebo minerálku o pokojové teplotě, v chladných dnech si vaříme různé čaje a jiné teplé nápoje. Anebo někdo pije prostě jen horkou vodu – po ránu, před jídlem, místo čaje… Má to nějaký smysl?
|
Aktualizováno Úterý, 27 Prosinec 2022 07:13 |
Celý článek...
|
Středa, 21 Prosinec 2022 18:52 |

Každé roční období si můžeme zpříjemnit nějakým sezónním drinkem. Tím zimním je bezpochybně svařené víno. Proč ovšem zůstat jenom u klasické receptury, když máme tolik rozmanitých přísad? Jak si dokonale napárovat svařené víno s ostatními surovinami, radí národní someliérka Klára Kollárová. Na co ale nejvíce upozorňuje? Nepodceňujte volbu vína. I svařák si zaslouží to kvalitní.
|
Aktualizováno Čtvrtek, 22 Prosinec 2022 09:29 |
Celý článek...
|
Středa, 14 Prosinec 2022 21:26 |

Vánoce jsou za dveřmi, ale ještě není pozdě objednat dárky přes internet. Co je sázkou na jistotu? Kvalitní dárky, které člověk může sníst nebo vypít. Ty se doma ani nestačí ohřát. Nápadité dárkové boxy nabízí Pivoteka.cz. Jsou plné tuzemských i zahraničních piv, rumů, oříšků, sýrů, sušeného masa, oliv a dalších pochutin. Nesou názvy nejen podle toho, co obsahují, ale také podle toho, komu by mohly udělat největší radost.
|
Aktualizováno Neděle, 18 Prosinec 2022 11:03 |
Celý článek...
|
|
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>
|
Strana 1 z 114 |