Recepty
Jak grilovat sladkovodní ryby? PDF Tisk Email
Neděle, 29 Květen 2011 00:02

Grilování sladkovodních ryb má v oblibě stále více Čechů. Nejlépe se na gril hodí pstruzi, siveni nebo kapři. Právě tyto ryby jdou v létě nejvíce na odbyt. Hlavní výhodou sladkovodních ryb je jejich lehká stravitelnost. To ocení především fyzicky aktivní lidé a sportovci.
Aktualizováno Neděle, 29 Květen 2011 05:46
Celý článek...
 
S chutí do toho, velí nové pomazánky Fit Line! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 14 Duben 2011 06:39

Choceňská mlékárna vychází vstříc zákazníkům, kteří chtějí dodržovat zásady zdravé výživy a uvádí na trh inovovanou řadu odlehčených smetanových pomazánek kombinujících vynikající chuť Choceňského pomazánkového másla a smetanového jogurtu. Zákazníci si novou řadu pomazánek Fit Line mohou dopřát ve třech variantách, a to v novém, moderním designu.

Celý článek...
 
Kulinářská soutěž Jak chutná Praha zná prvního vítěze. PDF Tisk Email
Úterý, 05 Duben 2011 00:41


 

V pondělí 4. 4. 11 zasedala v zámeckém areálu Ctěnice odborná porota, aby vybrala prvního vítěze soutěže Jak chutná Praha, tím se stala paní Libuše Klokočová, která do soutěže zaslala recept na morkové řezy. „Dezert byl jedinečný, originální, přesně to, co jsme v soutěži hledali,“ komentovala jídlo Lucie Ramnebornová, ředitelka Pražské informační služby (PIS). Výherkyně si ze soutěže odnese zájezd do Itálie pro dvě osoby.
Aktualizováno Úterý, 05 Duben 2011 06:02
Celý článek...
 
Řecká inspirace – recepty až z Korfu PDF Tisk Email
Neděle, 27 Únor 2011 23:00

Zapomeňte na chvilku na mrazivou zimu a vraťte se aspoň ve vzpomínkách na letní dovolenou u moře. Majitel a šéfkuchař Jannis Asarlidis a jeho kolega šéfkuchař Dimitris Koursaris z řecké restaurace v Praze Kavala speciálně pro vás sepsali typické středomořské recepty, které si můžete připravit i u vás doma. Hned vám bude tepleji.

Aktualizováno Pondělí, 28 Únor 2011 06:29
Celý článek...
 
Vaříme s pivem. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Únor 2011 08:24

pi-48dcc8a106dc0_275x183

Na vaření se obecně hodí piva s vyváženou chutí, která nepřebijí chuťové vlastnosti ostatních ingrediencí. Proto je Kozlovo pivo ideální k vaření a následné konzumaci.Jelikož se pivo „koření“ chmelem, je přirozeně hořké. Na druhou stranu, přítomnost pivovarnického sladu mu přidává nasládlou chuť a vytváří tak harmonickou kombinaci obojího.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 61 62 63 64 65 Další > Konec >>

Strana 64 z 65

Reklama

Banner