Recepty
Barevný podzim s Mlékárnou Valašské Meziříčí PDF Tisk Email
Úterý, 16 Říjen 2018 15:31

65316009 xl

Každé roční období má svá kouzla. Žádné však neumí vykouzlit tolik krásných barevných odstínů jako podzim. Barevné popadané listí, pestré plody na stromech, různé květinové kombinace, to vše je podzim. Právě výborné podzimní ovoce se rozhodla Mlékárna Valašské Meziříčí využít spolu se svými výrobky do dvou lahodných koláčů, a to hruškového, tolik typického právě pro Valašsko, a dýňového.

Aktualizováno Úterý, 23 Říjen 2018 05:41
Celý článek...
 
Brambory. Vitamínová bomba, která dokáže posílit imunitu PDF Tisk Email
Úterý, 09 Říjen 2018 06:17

alt

Zasytí na dlouhou dobu. Dokáží účinně pročistit organismus. Blahodárně působí na pokožku. Obsahují spoustu vitamínů, minerálních látek a stopových prvků. O „čem“ je řeč? O bramborách. Zelenině, která se může právem pyšnit označením superpotravina.  Superpotravina, kterou bychom měli pravidelně zařadit do našeho jídelníčku. Receptů z nich existují stovky.

Aktualizováno Úterý, 09 Říjen 2018 06:34
Celý článek...
 
Láska prochází kuchyní PDF Tisk Email
Neděle, 30 Září 2018 15:46

20180414 123750

Kulinářský ateliér Ola Kala v Praze tvrdí, že láska prochází kuchyní. Říká také, že trend domácího kulinářství u nás stále stoupá. Řada lidí přistupuje k přípravě pokrmů nikoli jako k povinnosti, ale jako možnosti společného zážitku s přáteli nebo rodinou. Novinkou letošního roku je například úzká spolupráce s francouzským someliérem a gastronomickým ambassadorem Cédricem Picotem, který mimo jiné obsluhoval Václava Havla během jeho večeře v Elysejském paláci, kde se staral o vína a gastronomickou etiketu.

Aktualizováno Úterý, 23 Říjen 2018 05:54
Celý článek...
 
Italský výrobce představuje vynikající bezlepkovou mouku PDF Tisk Email
Středa, 19 Září 2018 18:15

DSC 5604

Kdo někdy zkoušel upéct domácí bezlepkový chléb, ví, že těsto se někdy těžko zpracovává a výsledné pečivo nebývá častokrát tak dobré, jak jste si představovali. Tomu je ovšem konec! Společnost Schär, výrobce chutných bezlepkových potravin, přichází s inovovanou moukou Mix B – Bread-Mix, která má nyní vylepšené složení a pečení s ní znamená zaručený úspěch.

Aktualizováno Sobota, 22 Září 2018 21:10
Celý článek...
 
Král Sýrů s 95letou tradicí dozrál k dokonalosti PDF Tisk Email
Pondělí, 16 Červenec 2018 21:12

alt

Psal se rok 1923, kdy se do Československa poprvé dostal francouzský sýr camembert. Zdali recepturu přivezl některý z českých sýrařů, který se při službě v armádě dostal až do Francie, to zůstává záhadou. Jisté je však to, že se čeští mlékaři a sýraři v Hesově na Přibyslavsku rozhodli tuto delikatesu vyrobit také a založili družstvo na zpracování mléka Pribina.

Aktualizováno Pondělí, 16 Červenec 2018 21:22
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 6 z 49

Reklama

Banner