Recepty
Jemný bramborový salát a další dobroty od Karolíny Kamberské PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 14:11

alt

Vyzkoušejte zimní recepty od Karolíny Kamberské, které připravila ve spolupráci se značkou Fino. Mezi recepty najdete polévku na zahřátí, trochu tradice a něco sladkého na závěr.

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 18:40
Celý článek...
 
Vánoční pečení může být i originální PDF Tisk Email
Pátek, 01 Prosinec 2017 18:19

alt

Vánoce a sladkosti k sobě neodmyslitelně patří. Poslední dny roku jsou časem rodinných sešlostí, ke kterému patří spousta dobrého jídla a pití. Pokud si chcete letošní Vánoce osladit novými pochoutkami a uctít návštěvy, zkuste tyto originální recepty. Vaši hosté jim určitě neodolají. Nejenže skvěle vypadají, ale příjemně překvapí i svou chutí. Jen pozor, jsou vysoce návykové.

Aktualizováno Neděle, 03 Prosinec 2017 08:47
Celý článek...
 
Ekofarma Javorník: Hermelín a Špaldový ovocný košíček PDF Tisk Email
Středa, 15 Listopad 2017 10:23

alt

Přirozené přírodní podmínky ve zdejší oblasti CHKO Bílé Karpaty vytvářejí vhodné podmínky pro chov hospodářských zvířat a produkci surovin a potravin nejvyšší kvality. Již od roku 1991 vyrábí široký sortiment pekařských výrobků. Ekofarma Javorník je také významným producentem pšenice špaldy, a proto se zaměřuje v poslední době i na výrobu špaldového pečiva, se kterým získali řadu ocenění.

Aktualizováno Pondělí, 20 Listopad 2017 10:41
Celý článek...
 
Vše, co potřebujete vědět o sýrech PDF Tisk Email
Středa, 04 Říjen 2017 12:59

alt

Sýry patří k nejstarším potravinám lidstva. Nejenže mají rozmanitou chuť, přitažlivou vůni, ale především hrají důležitou roli v naší výživě. Obsahují ale všechny typy sýrů stejné množství vápníku nebo laktózy? Které druhy sýrů jsou nejvhodnější pro děti? Jak poznáme náhražky sýrů? A co tavené sýry – měli bychom se jim opravdu vyhýbat? Ptali jsme se odborníka.

Aktualizováno Pátek, 13 Říjen 2017 13:12
Celý článek...
 
Pochutnejte si na dobrotách plných jahod PDF Tisk Email
Čtvrtek, 06 Červenec 2017 10:37

Jahodová sezóna je v plném proudu. Přestože jsou čerstvé jahody naprosto dokonalé, můžeme si s nimi v kuchyni trochu pohrát. Jenom nezapomínejte, že ty nejlahodnější kousky si buď sami vypěstujete na zahrádce, nasbíráte na samosběru, nebo zakoupíte od tuzemských pěstitelů. Jednoduchým pomocníkem při jejich výběru jsou loga značek kvality Klasa či Regionální potravina.

Aktualizováno Sobota, 08 Červenec 2017 20:43
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 42

Reklama

Banner