Recepty
Svatomartinské hody: Slavíme víno a přejídáme se tradicemi PDF Tisk Email
Pátek, 10 Listopad 2023 16:18

alt

Svatý Martin letos na bílém koni podle všeho nepřijede. Nicméně nám přiveze první letošní mladé víno a spoustu jídla vč. tučného husího masa, knedlíků a jiných těžkostí. Svatomartinské hody jsou příležitost, kdy se můžeme setkat s přáteli a rodinou. Bohužel jsou tyto oslavy také spojovány s bohatými a kalorickými pokrmy, které jednoduše a velmi rychle přeplní žaludek. Pocit těžkosti a nafouklého břicha nemá rád nikdo z nás. Jak se s těmito problémy vypořádat?

Aktualizováno Neděle, 12 Listopad 2023 16:50
Celý článek...
 
Podzimní recepty pro zahřátí s výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí PDF Tisk Email
Pátek, 03 Listopad 2023 11:16

alt

Denní rovnodenností jsme se rozloučili se sluncem a měli možnost poděkovat mu za vše dobré, co díky němu můžeme mít. Slunce pomalu odchází na naši druhou polokouli a nám tím dopřává čas sestupu do vlastního nitra, zklidnění se, možnost regenerace, uzdravení, znovuzrození a transformace. Ruku v ruce s tím jde i strava, která se s příchodem podzimu mění, nebo by se měla změnit. 

Aktualizováno Pondělí, 06 Listopad 2023 12:08
Celý článek...
 
Rio Mare: Tři lahodné varianty tuňáka Tonno Per Pasta pro každou příležitost PDF Tisk Email
Sobota, 28 Říjen 2023 13:25

pasta putanesca

Pro milovníky vynikajícího tuňáka je značka Rio Mare synonymem kvality a výrazného chuťového zážitku. S novými variantami Tonno Per Pasta přináší Rio Mare nejen zaručenou kvalitu, ale také možnost vytvořit si dokonalé italské pokrmy pro každou příležitost. Připravte se na gastronomickou jízdu, kterou nabízí tři lahodné varianty tuňákových omáček na těstoviny, z nichž každá zaujme jedinečným spojením chutí.

Aktualizováno Středa, 29 Listopad 2023 16:28
Celý článek...
 
Jak připravit perfektní bagetu nebo sendvič? Přečtěte si tipy a triky přímo z výroby! PDF Tisk Email
Neděle, 22 Říjen 2023 10:13
alt
Připravujeme je často – dětem do školy, pro sebe do práce, na výlet nebo dlouhou cestu autem. Řeč je o obložených bagetách a sendvičích. Zapomeňte, že by šlo o nudné jídlo – inspirovat se můžete třeba aktuálním ročním obdobím. Pro přípravu obložené bagety se navíc vyplatí znát pár základních pravidel – například kombinace jednotlivých surovin, jejich skládání nebo to, jak bagetu správně zabalit.
Aktualizováno Neděle, 22 Říjen 2023 18:02
Celý článek...
 
Světový den chleba a pečiva 16. října. Česko má chlebového someliéra PDF Tisk Email
Neděle, 15 Říjen 2023 10:31

alt

Již 16. října oslaví pekaři a jejich zákazníci Světový den chleba a pečiva. Při této příležitosti představí Svaz pekařů a cukrářů v ČR nový edukativní projekt Chlebový someliér, jehož tváří se stal odborník na pečivo Stanislav Janíček.

Aktualizováno Neděle, 22 Říjen 2023 20:22
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 69

Reklama

Banner