Doporučujeme
ONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2022 již v září: Jaká je reálná tvář současného pohostinství? PDF Tisk Email
Neděle, 18 Září 2022 10:22

alt

 

Největší setkání profesionálů a fanoušků moderní gastronomie a hotelnictví se 29. září uskuteční na KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL 2022. V Kongresovém sále výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech se účastníci seznámí s reálnou tváří současného pohostinství v Česku. Vystoupí významné osobnosti oboru s novinkami i radami pro úspěšné podnikání, slavné food blogerky se potkají v panelové debatě a chybět nebudou ani ukázky kuchařského umění. Oficiálními vozy kongresu jsou automobily značky FORD.

Aktualizováno Úterý, 20 Září 2022 05:53
Celý článek...
 
V pasti vysoce zpracovaných potravin PDF Tisk Email
Úterý, 13 Září 2022 11:22

alt

V současné době roste tlak různých zájmových skupin na omezení spotřeby masa výměnou za rostlinné imitace. Propagována je strava, která je vysoce zpracována a v mnoha případech obsahuje pro člověka nestravitelné složky. Pro získání podobných výživových hodnot je zároveň nutné imitace masa fortifikovat o chybějící vitamíny a minerální látky. Ekologický přínos je pak více než diskutabilní, protože s likvidací živočišné produkce skončí i možnost hnojit rostliny přirozeným hnojivem.

Aktualizováno Úterý, 13 Září 2022 22:04
Celý článek...
 
14. ročník soutěže o značku Česká chuťovka, která si na nic nehraje ani v těžkých dobách PDF Tisk Email
Neděle, 04 Září 2022 19:54
Česká chuťovka vsadila na tradice a vynikající chuť českých potravin už před 14 lety, kdy byl trh zaplaven levnými potravinami z dovozu a čeští výrobci byli nuceni se často i proti své vůli uchylovat k levným náhražkám kvůli konkurenceschopnosti.
Aktualizováno Pondělí, 05 Září 2022 07:25
Celý článek...
 
Hodování v oblacích. Nebeské menu připraví hvězdný Pavel Býček PDF Tisk Email
Neděle, 21 Srpen 2022 08:46

DITS Praha 065

 

Voda z Vltavy si odnesla další rok a do Prahy se vrací nejžádanější kulinární atrakce. Začátkem září se bude opět obědvat a večeřet v oblacích, tedy na plošině vytažené do výšky padesáti metrů nad městem. Kouzelná atrakce s názvem Dinner in the Sky je již nedílnou součástí pražského gastronomického kalendáře. A jaké novinky nás letos čekají?

Aktualizováno Neděle, 21 Srpen 2022 12:18
Celý článek...
 
Letní grilovací speciál – snoubení vepřového s vínem PDF Tisk Email
Čtvrtek, 04 Srpen 2022 09:32

alt

V tomto díle o grilování se budeme věnovat vepřovému masu. Obecně je vepřové maso asi nejčastějším masem, které se při grilování používá. Zejména vepřová krkovička a „královna grilování“ – vepřová panenka. Samozřejmě můžeme grilovat i jemný bůček, vepřová žebírka nebo karé.

Aktualizováno Pátek, 05 Srpen 2022 06:42
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 69

Reklama

Banner