Gastronomie & Restaurace
Unikátní projekt „Pomáháme jim přežít“ spustila ZOO Praha a smetanová Krajanka ZOO PDF Tisk Email
Pondělí, 22 Leden 2018 10:09

alt

Krajanka ZOO ve spolupráci se Zoo Praha představuje unikátní projekt „Pomáháme jim přežít“. Z každého zakoupeného kelímku smetanového krému putuje finanční obnos na ochranu přirozeného životního prostředí gorily nížinné, gaviála indického nebo koně Převalského. Bonusem tohoto projektu je také fakt, že výrobek obsahuje o kostku cukru méně oproti většině ostatních smetanových dezertů, což zaujme všechny maminky, které se starají o to, co jejich děti jedí. Zkrátka to jde jednoduše a poctivě.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 10:19
Celý článek...
 
Pekařství PAUL přináší Francii na Váš stůl již 10 let Soutěžte o ceny za 100.000 Kč! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Leden 2018 21:30


box mini macarons 2

Francouzské pekařství PAUL oslaví v letošním roce 10 let na českém trhu. Již od roku 2008 přinášíme českým zákazníkům to nejlepší z francouzské pekařské a cukrářské tradice. Kulaté výročí bychom chtěli oslavit především s našimi zákazníky, kterých rok od roku přibývá.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 11:40
Celý článek...
 
Cukrárna Saint Tropez - elegantní prostředí s francouzským šarmem PDF Tisk Email
Sobota, 30 Prosinec 2017 19:19

alt

Kouzlo první republiky naleznete v cukrárně Saint Tropez. Cukrárna Saint Tropez, kterou najdeme v paláci U Nováků (Vodičkova 30), byla otevřena koncem března 2009 a navazuje na více jak 80letou cukrářskou tradici. Tuto tradici započal Vilém Nosál, dědeček spolumajitele cukrárny Jiřího Nosála.

Aktualizováno Sobota, 30 Prosinec 2017 19:46
Celý článek...
 
Jemný bramborový salát a další dobroty od Karolíny Kamberské PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 14:11

alt

Vyzkoušejte zimní recepty od Karolíny Kamberské, které připravila ve spolupráci se značkou Fino. Mezi recepty najdete polévku na zahřátí, trochu tradice a něco sladkého na závěr.

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Prosinec 2017 18:40
Celý článek...
 
Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard PDF Tisk Email
Sobota, 16 Prosinec 2017 09:13

1J7A2749 Kopírovat

Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard, to je nové menu sestavené vyhlášeným guru české gastronomie Janem Punčochářem. Od úterý 19. prosince si můžete do oblíbené Bageterie Boulevard zajít na něco opravdu výjimečného.

Aktualizováno Úterý, 19 Prosinec 2017 09:20
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 114

Reklama

Banner