Gastronomie & Restaurace
Nové menu na palubách vlaků ČD připravily mladé kuchařské hvězdy PDF Tisk Email
Neděle, 03 Březen 2019 10:52

alt

Pro rok 2019 připravila společnost JLV ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR (AKC ČR) pořádnou jízdu – sezónní nabídky letos sestavil úspěšný Juniorský národní tým AKC ČR. Přehlídku chutí a vůní otevírá Vojta Petržela, trojnásobný vítěz Gastro Junior 2017 – 2019 a čerstvý vítěz semifinále Global Young Chefs Challenge 2019.

Aktualizováno Neděle, 03 Březen 2019 11:03
Celý článek...
 
Děti, jejich pozornost a pocit štěstí ovlivňuje pitný režim PDF Tisk Email
Středa, 30 Leden 2019 10:35

alt

Klinické studie prokázaly vliv hydratace na kognitivní schopnosti dětí, jejich soustředění a pozornost. Dostatek vhodných tekutin (zejména čisté pramenité nebo minerální vody) podporuje poznávací funkce dětí, ale také dobrou náladu i pocit štěstí, zatímco nedostatek vody nebo příjem nevhodných tekutin (limonád a dalších sladkých nápojů) je podstatně zhoršuje. Tuto skutečnost je třeba brát v potaz i u dětí s ADHD, tedy trpících syndromem poruchy pozornosti.

Aktualizováno Pondělí, 04 Únor 2019 10:41
Celý článek...
 
Burger King oslavil narozeniny otevřením největší pobočky v ČR PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Leden 2019 10:05

alt

Americký quick service restaurant Burger King otevřel v Praze svoji největší pobočku v ČR. V pořadí třiadvacátá restaurace se nachází ve zrekonstruované budově přímo na zastávce I.P. Pavlova, největším uzlu hromadné dopravy v Praze. Ve třech patrech, na ploše 400 m2 si přijdou na své všichni milovníci Whopperu a prémiových, na ohni grilovaných burgerů.

Aktualizováno Pondělí, 04 Únor 2019 10:12
Celý článek...
 
Jemná chuť plná energie s novou kávou Starbucks® Blonde Roast PDF Tisk Email
Úterý, 22 Leden 2019 23:05

alt

Pro všechny fanoušky jedinečného kávového aroma a jemné delikátní chuti přináší Starbucks novinku - světle praženou kávu Blonde Roast. Světlejší pražení kávových zrn zachovává kávě lehkost a jemnost, aniž by přišla o plnou chuť či obsah kofeinu.

Aktualizováno Neděle, 27 Leden 2019 23:22
Celý článek...
 
Plzeňský Prazdroj zkouší využít mláto na sušenky, chutnají dobře i k pivu PDF Tisk Email
Středa, 16 Leden 2019 11:01

alt

Plzeňský Prazdroj přichystal na počátek roku netradiční experiment: Z mláta, zbytku ze sladu používaného při výrobě piva, vyrobil chutné sušenky. Zatím pouze jako zkušební sérii ve sladké a slané variantě s cílem zkusit z odpadních surovin vyrobit plnohodnotnou a zdravější variantu běžných sušenek.

Aktualizováno Středa, 16 Leden 2019 11:27
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 123

Reklama

Banner