Gastronomie & Restaurace
Italský výrobce představuje vynikající bezlepkovou mouku PDF Tisk Email
Středa, 19 Září 2018 18:15

DSC 5604

Kdo někdy zkoušel upéct domácí bezlepkový chléb, ví, že těsto se někdy těžko zpracovává a výsledné pečivo nebývá častokrát tak dobré, jak jste si představovali. Tomu je ovšem konec! Společnost Schär, výrobce chutných bezlepkových potravin, přichází s inovovanou moukou Mix B – Bread-Mix, která má nyní vylepšené složení a pečení s ní znamená zaručený úspěch.

Aktualizováno Sobota, 22 Září 2018 21:10
Celý článek...
 
Vinařství Ludvig - k huse patří Zweigeltrebe, ke kaprovi zase Rulandské PDF Tisk Email
Neděle, 16 Září 2018 14:11

ilustracniLudvig

Stále více Čechů objevuje kouzlo párování, protože správně zvolená kombinace jídla s vínem povýší gastronomické zážitky na druhou. Na to často myslí už samotní vinaři a radí zákazníkům, k jakým pokrmům se jejich vína hodí. Na snoubení chutí a vůní se zaměřuje také oblíbené Vinařství Ludwig z Bořetic u Modrých hor, jehož řada Archivní sklep nabízí řadu zajímavých vín.

Aktualizováno Neděle, 23 Září 2018 09:00
Celý článek...
 
Kde si pochutnáte na asijských nudlích a woku? Prowokujeme chutí PDF Tisk Email
Sobota, 08 Září 2018 06:23

Tipy nudle a wok 2 Foto:

Pokud jste dostali chuť na ostré a kořeněné nudle nebo rýži v asijském stylu, pak rozhodně navštivte bistro Wokin. Asijské bistro Wokin je úspěšným konceptem, který funguje již dva roky. V Praze Wokin otevřel svou druhou pobočku, kterou zdobí unikátní mozaika od Zdeňka Sýkory.

Aktualizováno Pondělí, 10 Září 2018 06:36
Celý článek...
 
Gemerka, jedinečné spojení minerálů PDF Tisk Email
Pátek, 31 Srpen 2018 17:28

alt

Minerální voda Gemerka obsahuje přírodní magnézium a vápník v optimálním poměru 1:3 a zajišťuje tak efektivní vstřebávání těchto minerálů do lidského organizmu. Pravidelné pití Gemerky pomáhá doplňovat životně důležité minerály do těla tím nejpřirozenějším způsobem.

Aktualizováno Neděle, 02 Září 2018 17:45
Celý článek...
 
Vyznáte se v zakysaných mléčných výrobcích a tvarozích? Máme pro vás manuál! PDF Tisk Email
Sobota, 25 Srpen 2018 06:19

alt

V České republice ročně zkonzumuje průměrný Čech kolem 15,5 kg jogurtů a zakysaných mléčných nápojů a 4,7 kg tvarohů. Díky fermentaci dochází u těchto výrobků k částečnému rozštěpení mléčného cukru, proto je leckdy mohou konzumovat i osoby, které mají problém s trávením laktózy přímo z mléka. Jaké typy výrobků najdete v obchodech? V čem se od sebe liší?

Aktualizováno Úterý, 28 Srpen 2018 06:26
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 120

Reklama

Banner