Letní sezóna se v čestlickém Aquapalace Praha ponese v brazilském rytmu. O její zahájení se dnes postarala brazilská velvyslankyně Sonia Regina Guimaraes Gomes společně s tanečnicíVeronikou Lálovou, moderátorkou Monikou Leovou a herci Sárou Rychlíkovou a Lukášem Langmajerem. Na akci dnes také poprvé zazněl nový letní song inspirovaný Brazílií od dívčí skupiny Lollipopz.

„Brazilskou atmosféru pocítí návštěvníci v celém areálu. Vodní svět nabídne denně animace s brazilskou tématikou pro děti každého věku. Chybět nebudou taneční večery nebo koncerty či autogramiády.  Všechny naše restaurace a bary pak nabídnou vybranou brazilskou gastronomii a jedinečné míchané drinky, které si lze vychutnat i přímo ve vodě,“ nastínila podobu programu Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Brazilské tropy a tance
Brazílie, to je pláž Copacabana, proslulý karneval či tropické amazonské podnebí a jedinečné vodopády Iguazú. Díky nabídce Aquapalace Praha ale nemusíte cestovat přes půl planety. Tropické teploty vzduchu i vody, mořské vlnobití, jízda v jedinečné Divoké řece a řada dalších atrakcí vás rychle přenese do srdce Jižní Ameriky. Děti se během léta mohou těšit na celodenní animační programy. A pro dospělé jsou připraveny oblíbené DJ středy, čtvrteční taneční večery, koncerty a mnoho dalšího.

Brazilskou exotiku si můžete užít i při relaxaci. Největší Saunový svět v ČR, který je součástí komplexu Aquapalace Praha obohatil svou letní nabídku o speciální divadelní a osvěžující ceremoniály. Ve SPA & Wellness se pak můžete nechat hýčkat Brazilskou masáží či dalšími procedurami a tělovými rituály.

Zdroj a foto: www.aquapalace.cz