Může to být nová Iveta ? Vystudovala pražskou konzervatoř pod vedením profesorky Lindy Finkové a před pár dny představila svůj startovní singl a videoklip s názvem „Další tajená“.

Mladá a talentovaná zpěvačka Nikol Jarolímková o sobě dává hlasitě vědět!

I přes to, že je  absolutním nováčkem na české hudební scéně, přišlo jí podpořit na její kariérní start mnoho známých tváří a to nejen z prostředí showbusinessu.

Před pár dny totiž uspořádala mladá zpěvačka v pražském FU Clubu křest svého debutového singlu a klipu a představila se široké veřejnosti, ale i médiím a kolegům z branže, mezi kterými se okamžitě začalo šeptat, že by to mohla být „taková nová a mladá Iveta Bartošová“.

Odkaz na singl a videoklip zde:

Kmotry nového singlu se stali – herec Marek Vašut, moderátor Petr Kubelík a v neposlední řadě také právě profesorka zpěvu Linda Finková.

„Nikol je skutečně čistý a nepopsaný list, je absolutním nováčkem ve světě showbusinessu a její hlavní předností je opravdová slušnost, čistota, skromnost a pokora“, shodují se jednohlasně všichni tři kmotři nového singlu.

A takto také celkově skromná brunetka zapůsobila na všechny přítomné hosty zaplněného FU Clubu, kde kromě křtu singlu a klipu také zazpívala několik svých dalších písní.

Mladá zpěvačka milující romantické melodie chce zpívat v češtině a chce v písních vyjadřovat pocity a emoce, prostřednictvím kterých chce posluchačům prezentovat své vnitřní „já“.

Jak sama Nikol říká, nebrání se ani rychlým a tanečním skladbám, ale především je svým založením romantička a pozitivní snílek, který miluje zpěv a hudbu a tímto jediným směrem se chce profesionálně posouvat.

Mezi mnoha hosty, kteří na křest dorazili byli např. Jaroslav Svěcený, Markéta Muzikářová (Inflagranti), skupina Maxíci, Petr Vojnar, Jakub Moulis, Slávek Boura, Viktor Dyk a nebo třeba i bývalý objevitel a manager Ivety Bartošové – Tomáš Gottlieb.

Iveta byla úžasná osobnost, byla zcela nezkušená, nic nevěděla, sotva mluvila, ale byla odhodlaná zpívat a vše ostatní se postupem času naučila. Dnešním mladým vůbec nezávidím start hudební kariéry, je velice složitá doba a je velice těžké se prosadit na takovou úroveň aby se tím umělec mohl uživit a navíc dnes už jenom talent nestačí, je potřeba mít kvalitní management a ostré lokty“ – zavzpomínal na začátky spolupráce s Bartošovou Gottlieb a zhodnotil situaci dnešního showbusinessu.

„Když se naskytla spolupráce s Nikol okamžitě jsem na to kývnul, baví mě její slušnost a to, že je skutečně jiná než všechny ostatní zpěvačky i holky všeobecně. Je to opravdu slušná, nezkažená duše, nepije alkohol, nechodí do barů, miluje přírodu a dobro a je to takový romantický snílek…to mě na ní moc baví a vždy s ní přepnu úplně do jiného režimu než jsem zvyklý. Ano, už jsem slyšel i takové názory, že je to taková „princeznička“ jako byla Iveta Bartošová, a že při poslechu jejího zpěvu a celkového projevu to někomu Ivetu připomíná. Rozhodně my se do ničeho takového nestylizujeme, děláme hudbu takovou jaká je Nikol blízká a takovou jaká nás baví a jestli to někomu připomíná Ivetu nebo někoho jiného to je asi na každém a jeho osobním pocitu.“  říká manager a producent Nikol – Petr Dvořák.

Od malička jsem toužila stát na pódiu a zpívat. Nic se na tom nezměnilo. Chci skutečně zpívat lidem. Publikum a znějící potlesk je to nejkrásnější čím může být zpěvák odměněn a zároveň je to v podstatě motor i droga dohromady. Pro zpěv a hudbu žiju a je to opravdu to jediné co chci v životě dělat a za tímto snem si pomalu a pokorně chci jít.“ říká zpěvačka Nikol, která rozhodně nechce vydávat svoje písně pouze do online prostoru, ale chce skutečně naživo zpívat publiku.

Už teď zpěvačka pracuje na dalších singlech, které hodlá brzy představit veřejnosti a stejně tak na tvorbě repertoáru pro svá budoucí vystoupení a spolupráce.