Slunce volá – vyslyšíte jeho vábení? Nezapomeňte si do svého zavazadla na dovolenou přibalit nejnovější plavky, topy, korzety a další svůdné novinky z nové kolekce Escape to Summer od značky VICTORIA´S SECRET.

Přivítejte nadcházející  sezónu ve svých oblíbených letních modelech, inspirovaných klasickými siluetami z devadesátek a začátku nového milénia. Těšit se můžete na širokou škálu kousků pro všechna letní dobrodružství, jejichž společným jmenovatelem je styl, zajímavý design a pohodlí. Všechny modely osobitým způsobem podtrhnou ženskou krásu i vaše sebevědomí. 

Kolekce pracuje s lehkými, vzdušnými materiály, které oceníte v parném létě ve městě i plážovém letovisku. Těšit se můžete na rozevláté kalhoty, mini i maxi sukně, šaty plné ženské rafinovanosti i zajímavé topy. Barevná paleta pracuje s nadčasovou černou, zelenou i hnědou. Nechybí ani výraznější motivy, v podobě potisků tropické flóry či zvířecí kůže. 

A v pozadí samozřejmě nezůstává ani spodní prádlo, kterým se značka Victoria´s Secret proslavila. Nová kolekce zaujme širokou paletou barev a zajímavých střihů, které dokonale sednou. Rafinovanost prádla podtrhují zajímavé detaily, jako je zdobení křišťály, flitry a motivy tropického listu. 

Do letního hávu se oblékly i zavedené modely z oblíbené kolekce Very Sexy.

Tváří kampaně jsou ikonické modelky Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Tina Kunakey a Paloma Elsesser. Autorem snímků, které nás ve vteřině přenesou do tropického ráje, je Mikael Jansson. O styling modelek se postarala Emmanuelle Alt. Vlasový styling měl na starosti Mark Carraquillo a make-up Shay Ashual.

Klíčové produkty:

Základem letní kolekce je plážové oblečení a plavky. Na přímořské promenádě budete hvězdou v kalhotách s rozvolněnou siluetou, stylových šatech nebo třeba wrap topu doplněném originální sukní z macramé.

Plavkové sety VS Archives představují nové variace nejvíce ikonických modelů. Nechybí mezi nimi plavkové topy s push-up efektem, oblíbený bandeau střih a braletky i modely se zajímavě řešenou partií zad. Modely Mix & Match můžete podle svých osobních preferencí různě kombinovat.  Jednotlivé kousky jsou k dostání v různých barvách a motivech.

V kolekci samozřejmě nemůže chybět ani spodní prádlo v různých střížích, barvách a stylech. Klasickou černou a bílou oslní set složený z mini sukně a braletky s upínáním za krk, ale i svůdné body, které má rovněž překřížené zapínání za krkem. Pomyslnou třešničkou na konec jsou pak třpytivé filtrované šaty nebo set braletky a minisukně v černé nebo žluté barvě.