Už zbývají jen dva měsíce do začátku! Připravte se na událost, která promění váš pohled na fitness a zábavu. Form Factory Les Mills Day 2024, který se koná 8. června, je největší fitness akcí roku, slibující nezapomenutelný zážitek plný energie, cvičení a zábavy, a to vše na jednom místě v srdci Prahy.

A tohle není jen pro fitness nadšence Les Mills skupinovek, ale i pro úplné začátečníky, kteří chtějí zažít něco nového. 

Rozbije Form Factory Les Mills Day 2024 všechna očekávání? Podívejte se na program!

Historie LES MILLS: Inovace ve světě fitness

Od svých počátků v roce 1968 Les Mills změnil průběh fitness průmyslu. Jeho programy, jako je BODYPUMP™, BODYCOMBAT™ a BODYBALANCE™, jsou známé po celém světě. Les Mills Day není jen o cvičení, je to o životním stylu, o zábavě a o objevování nových možností pro zdraví a kondici. Právě proto Form Factory každoročně, již 7. ročník pořádá jednodenní fitness party, která patří mezi ty nejunikátnější akce takové kapacity. 

Odhalení letošního programu!

Během celodenního maratonu se můžete těšit na různorodé lekce, které spojují to nejlepší ze světa fitness. Od dynamických cvičení BODYPUMP po výbušné BODYCOMBAT, od osvěžujících zklidňujících lekcí BODYBALANCE po nově uvedený tanec LM DANCE.

Ale to není vše – akce nabídne i bohatý program workshopů a inspirativních přednášek, včetně seminářů o osobním rozvoji s oblíbenými sympaťáky z Brain We Are a diskuzí s nutričními specialisty o výživě, relaxaci a zábavě. Samsung a L’Oréal na místě ukáží nové produkty a Maybelline zase nabídne novinky ze světa krásy. A na závěr dne si můžete užít Afterparty s Djem.

Foto: Form Factory Les Mills Day

Nabídka vstupenek: Vyberte si svůj zážitek!
Do akce zbývá pouze posledních 296 vstupenek! V prodeji jsou tři typy a jako dárek na místě – taška plná partnerských dárků přesahující hodnotu vstupenky.

VSTUPENKA VIP ONE / VIP TWO: Všechny lekce, zóna u stage v prvních 10 řadách, rychlý check-in, partnerský balíček, vstup do VIP salonku, dva free drinky, charge box a vstup na afterparty.

VSTUPENKA Premium ONE / Premium TWO: Všechny lekce, partnerský balíček, vstup do VIP salonku, charge box a vstup na afterparty.

VSTUPENKA StandardObsahuje lekce bez BODYPUMP ONE, BODYPUMP TWO a Les Mills GRIT STRENGTH, volná pozice od 11 řady a dál partnerský balíček vstup na afterparty Cubex Centrum Praha 

Foto: Form Factory Les Mills Day

Na akci se představí elitní prezentéři z Evropy, včetně Dorotka Baburin, Master trainer Les Mills, Master trainer Les Mills Nordic Billy Magg, Master trainer Les Mills Nordic Steve Tansey a samozřejmě nebudou chybět ani oblíbení lektoři z české sítě Form Factory Fitness.

Připojte se k akci a dejte svému tělu chuť na cvičení, zábavu a nezapomenutelný zážitek na Form Factory Les Mills Day 2024!

„Naše lekce nejsou jen o hubnutí do plavek, ale především o cestě k našemu novému zdravějšímu „já“. Jde o objevení a posouvání vlastních hranic a zlepšování fyzické ale i psychické kondice. Zároveň nabízejí atmosféru a zážitky, které vás doslova pohltí. Každá lekce je unikátní, nabitá energií a motivací, která vám pomůže překonat sebe sama,“ zdůraznil Tomáš Novák, regionální studio manažer Form Factory.

Foto: Form Factory Les Mills Day

Pro více informací a nákup vstupenek navštivte: www.formfactory.cz/lmday

  P.S. Připravte se na největší fitness událost už teď! Lekce Les Mills naleznete v rozvrhu jednotlivých center Form Factory. Stačí se připojit.